Revalidatie

Wordt geïnspireerd door rehAB!

Uw kind heeft een natuurlijke interesse in interactie en communicatie. Voed en ontwikkel hun vroege communicatie door stimulerende en boeiende ervaringen te bieden met rehAB-middelen.

Thuis en in het CI-centrum, begin de reis naar het horen met Advanced Bionics en het BabyBeats™ vroegbegeleidingsprogramma.

Babies leren te luisteren door muziek

Voordat baby's woorden begrijpen, reageren ze op de emotie en muzikale aspecten van uw stem - het ritmische aspect van taal.

Deze muzikale interacties leggen de basis voor vroege communicatievaardigheden.

Wanneer begin ik met het gebruik van de rehAB-hulpmiddelen?

U kunt meteen beginnen met het gebruik van het BabyBeats™ vroegbegeleidingsprogramma. Zelfs voor het krijgen van een cochleair implantaat kunnen de hersenen van baby's een uitgebreide wereld van geluiden, stem en muziek absorberen.

Zodra een baby zijn/haar cochleaire implantaten krijgt, zal het volledige scala van rehAB-hulpmiddelen voor kinderen hem/haar helpen het volledige potentieel van hun nieuwe AB-technologie te bereiken.

Music Time ondersteunt de ontwikkeling van de luister- en taalvaardigheid van uw kind via muziek. Met Neptune™, de enige waterdichte geluidsprocessor in de branche, kunt u altijd oefenen - in de auto, thuis en zelfs in bad!

Ontdek hoe de luister-, taal- en leesvaardigheden van uw kind kunnen worden ontwikkeld door het delen van muzikale activiteiten in de Muziekreis.

Maak het persoonlijk met Tools for Toddlers (Engelstalig)

Ontworpen om ouders te helpen de reis naar horen van hun jonge kinderen te beschrijven, te ondersteunen en te verbeteren

De Groeimap is een uitstekende manier om alle informatie over uw kind op één plaats te verzamelen en te delen met uw hoorspecialisten. Introduceer de (Engelstalige) Young Children Literacy Strategies op de peuterschool of gebruik de (eveneens Engelstalige) Early Intervention Communicative log van de bestaande verzameling hulpmiddelen van Tools for Toddlers.

Neem de tijd om de voortgang van uw kind te volgen

Bewaak en beoordeel de voortgang met de Engelstalige IT-MAIS app or Normal Developmental Milestones with Very Young Children; twee verschillende beoordelingstools van Tools for Toddlers. Ontdek de rehAB assessments die zijn ontwikkeld door ervaren professionals - en begrijp de voordelen en resultaten van cochleaire implantatie door onderzoek op gebieden zoals bilaterale implantatie bij kinderen.

NAMES

Dit programma, ontwikkeld binnen het Nottingham Auditory Implant Program (UK) -team, geeft een gedetailleerd profiel van de verwachte vaardigheden van een kind in de eerste drie jaar na ontvangst van hun cochleair implantaat.

NAMES brengt de groei van actief luister- en auditief geheugen in kaart vanaf de vroegste dagen na de activering, tot een voldoende begrip van gesproken taal om kinderen in staat te stellen te leren door te luisteren binnen een groepssituatie; zoals typisch het geval zou zijn in een educatieve omgeving.

e-Learning met AB’s educatieve Online Webinars

Wij bieden uitzonderlijke Engelstalige trainingen voor ouders en professionals; inclusief Working with infants and toddlers van Amy Robbins en Krista Heavner's Listening strategies for the very young child with an hearing loss.

Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie, onderwerpen en begeleiding door webinars die live zijn opgenomen door wereldwijd toonaangevende revalidatieprofessionals.

The Listening Room™ Online hulpmiddel

 

 

Voor meer informatie en activiteiten, kijk op The Listening Room

 

 

Leer meer over deze hulpmiddelen op de rehAB Portal

STEPS Poster

Toon de STEPS-poster op (de peuter)school of thuis om u eraan te herinneren hoe een heel klein kind begint te leren luisteren met een hoortoestel of cochleair implantaat - van horen tot praten in STAPPEN!

6 Ling Klanken

 

 

 

 

 

 

Beschikbaar in andere talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, traditioneel Chinees, Vietnamees, en Hindi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badtijd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een natuurlijke tijd om te spelen, zingen, luisteren en leren!