Sweden
sv

Uppgraderingsmöjligheter

Dra nytta av de senaste innovationerna inom hörsel

Räkna med nya innovationer från AB som förbättrar din hörsel och livskvalitet. Ett cochleaimplantat-system från AB innebär att du kan utnyttja överlägsna intern teknik nu och externa uppgraderingar i framtiden så att din hörsel utvecklas i samma takt som tekniken – utan fler ingrepp.

Naída CI Q90

Naida CI Q90 ljudprocessorn från Advanced Bionics ger banbrytande funktioner som hjälper dig att enkelt höra bättre i alla miljöer. Branschens mest avancerade ljudprocessor kombinerar nya funktioner som inte är tillgängliga från något annat cochlearimplantatsystem med beprövade AB-lösningar som  ClearVoice™ talförbättringsteknologi, för bästa möjlighet att höra var du än är.

Ta reda på mer

Nya funktioner som medföljer ljudprocessorn Naída CI Q90:

StereoZoom-funktionen använder de främre och bakre mikrofonerna på båda ljudprocessorer för att zooma in på en enda röst i en bullrig miljö så att du kan samtala på tu man hand med mindre ansträngning i starkt buller

Funktionen UltraZoom använder dubbel mikrofonteknik för att fokusera på tal från personen framför dig. Den är nu en automatisk funktion i Naída CI Q90

Funktionen WindBlock reducerar vindbrus för ökad komfort i blåsiga miljöer som en golfbana eller stranden

Funktionen SoundRelax dämpar oväntat starka ljud automatiskt, till exempel dörrar som slår och slamrande tallrikar, så att lyssningsupplevelsen blir mer behaglig

Funktionen EchoBlock förbättrar ljudkvaliteten i miljöer med efterklang, till exempel museer, uställningar och kyrkor

De nya mindre batterierna PowerCel™ 110 Mini och 170 Mini ger extra komfort utan att göra avkall på batteritiden

Det är lätt att skaffa en Naída CI-processor!

AB:s försäkringsexperter hjälper dig gärna med frågor om försäkring för din nya Naída CI-processor. Vi erbjuder även avbetalningsplaner.

Fyll i ditt beställningsformulär för Naída CI på MyNaida.com. AB kommer att skicka din nya Naída CI-processor direkt till dig. Din befintliga processor behöver inte returneras. När du har fått din Naída CI-processor ska du kontakta din audionom för att schemalägga ett programmeringstillfälle.

Kontakta din AB-representant eller kundtjänsten om du har frågor om att skaffa en Naída CI-ljudprocessor.

Kontakta Advanced Bionics

AB takes your privacy seriously. We will never sell or transfer your personal information to other companies for marketing purposes.

Kundservice