SoundSuccess

Computerbaseret træningsprogram

Hvad er SoundSuccess?

AB har udviklet et hjemmetræningsprogram til voksne med CI eller høreapparater. Det er et computerbaseret træningsprogram, hvor du træner din hørelse med og uden støj, med forskellige type af taler, forskelligt indhold, korte og lange historier og med/uden video.
Det består af 6 danske talere (2 er selv CI-brugere), der fortæller små historier fra hverdagen, som du efterfølgende bliver stillet spørgsmål til. Du kan følge en enkeltperson fra start til slut eller lade programmet vælge forskellige talere til dig, hvilket er lidt sværere og dermed til den mere erfarne bruger.

Det er et stort materiale, der både henvender sig til nybegynderen og til den mere erfarne bruger, der f.eks. gerne vil træne taleforståelse i støj.

Materialet kan bruges på alle smartphones, på computer og på labtops, og brugeren kan træne på farten eller i mere rolige omgivelser derhjemme. Du behøver ikke en pårørende for at træne med materialet – da det er udviklet til, at du kan sidde for dig selv og træne. Men det er selvfølgelig altid en god ide at inddrage dine pårørende.

Vi anbefaler, at SoundSuccess bruges i kombination med den træning, der i øvrigt foregår på kommunikationscenteret og dermed i samarbejde med professionelle, der kan guide dig til det niveau i SoundSuccess, der passer dig bedst.

Med SoundSuccess får jeg mulighed for at tilpasse træningen til lige præcis mine behov, hørelse og motivation. Jeg har brugt meget tid på at sammenligne de forskellige stemmer og sætninger og ord, for at fokusere på, hvad der er svært for mig, og så øve det. Jeg oplever, at hver gang jeg har trænet, så har min hørelse efterfølgende været mere skærpet.

Joan Seneka, AB-bruger

Formularen er blevet indsendt!

Tak, fordi du kontaktede os for at få hjælp til at finde den rette høreløsning for dig. Du kan trygt stole på os. Vi er et fællesskab bestående af specialister og brugere af cochlear implantater, og vi er parate til at hjælpe dig med at høre og blive hørt. Du vil snart blive kontaktet af en medarbejder fra Advanced Bionics.

Hvis din henvendelse haster, eller hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på adressen customerservice.sca@advancedbionics.com.
Ring til:  0045 6342 4252

Kundeservice

Telefon eller sms: +45 6122 5928

I tidsrummet:
Mandag-torsdag kl. 08:00-16:00
Fredag kl. 08:00-16:00

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vores team består af ansvarsfulde specialister og dedikerede frivillige, som hjælper dig og din familie med information, oplæring og hjælp til at vælge, anskaffe og leve med cochlear implantater.

AB's fortrolighedserklæring Hos AB værner vi om dit privatliv. Vi vil aldrig sælge eller videregive personlige oplysninger til en tredjepart med henblik på markedsføring.

DK-partials-7

Tak for din interesse i SoundSuccess

Tak for din interesse i SoundSuccess

Vi vender tilbage snarest.

Jeg vil gerne vide mere om SoundSuccess

AB tager dit privatliv seriøst. Vi vil aldrig sælge eller overføre dine personlige oplysninger til andre virksomheder med henblik på markedsføring