AB-appar för support och rehabilitering

Rehabiliteringsappar

Appen rehAB Catalogue ger en översikt över alla unikt utformade rehabiliteringsresurser från Advanced Bionics för hörapparat- och cochleaimplantat-användare i alla åldrar så att de kan höra sitt bästa.

Tillgänglig för iPhone® och Android™.

Pediatriska appar

AB Listening Adventures is är en engagerande app som ger barn ett roligt sätt att öva sig på att lyssna efter ord i meningar. Den har utformats för att låta audionomer eller vårdnardshavare hjälpa barn med hörselnedsättning i åldrarna 4 till 10 år att utveckla sina hörsel- och språkfärdigheter med följande funktioner:

• Sex olika berättelsebaserade spel

• Fokus på att lyssna efter olika element, pluralformer, pronomina eller minsta par

• Mer än 100 uppsättningar med ord

• Roliga ljudeffekter och röster

• Många tillfällen att lära sig vokubulär och meningsstruktur

Tillgänglig för iPad.

VocAB Scenes är en färgsprakande underhållande app som har utformats för att hjälpa barn med hörselnedsättning i åldrarna 4 till 10 år att lära sig vanligt vokabulär och frågeformulär genom att lyssna tillsammans med en vårdnadshavare eller audionom. Appen har följande funktioner:

• Sex olika scener (vattenlek utomhus, stranden, djuraffären, poolen, camping och vinterlek)

• 12 olika föremål som kan dras och släppas för varje scen

• Tre olika spel för varje scen som främjar lyssning- och språkutveckling

Tillgänglig för iPad®.

IT-MAIS är appversionen av det populära utvärderingsverktyget som används av audionomer i hela världen för att utvärdera små barns respons till ljud under deras första år med hörselteknik.

Tillgänglig för iPad®.

Processorappar

Appen myNaída CI app is är en rolig, lättanvänd guide till de spännande funktionerna och tillbehören som finns tillgängliga för den banbrytande ljudprocessorn Naída CI Q70 från AB. Den är tillgänglig för såväl Apple® som Android™ och ger omedelbar tillgång till bruksanvisningar, engagerande filmer och instruktioner som är lätta att använda. Den finns på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, holländska, portugisiska och kan hämtas via iTunes® och Google Play™.

Tillgänglig för iPad®, iPhone® och Android™.

Appen Build myNeptune Endast från Advanced Bionics, den här prisbelönta, trendiga, interaktiva appen låter dig designa din perfekta Neptune™-look genom att mixa och matcha bland hundratals moderiktiga färgkombinationer. Definiera din stil direkt i appen, från enkelt vitt till roligt och färgsprakande.

Tillgänglig för iPad®, iPhone®,och Android™.

Apple®, iPad®, iTunes® och iPhone® är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.

Android™ och Google Play™ är registrerade varumärken som tillhör Google Inc.

Kontakta Advanced Bionics

AB takes your privacy seriously. We will never sell or transfer your personal information to other companies for marketing purposes.

Kundservice